Kurs/Utbildning i Kettlebells


Nu finns möjlighet att boka utbildning i Kettlebell. Jag har tränat Kettlebell i 16 år med endast uppehåll vid 2 skadetillfälle. Jag har kört de flesta stilarna, allt ifrån att tävla på SM till att köra olika hardcoresystem, SSST tester etc. Idag har jag en egen touch där jag blandar det mesta men med ett väldigt viktigt mål och detta är att stärka min kropp för kamp, ligament, stabilisatorer etc. Jag har en lång bakgrund inom idrott samt träning och jag började styrketräna redan som 14 åring. Jag har läst idrott och friskvård i skolan, anatomi samt är utbildad massageterapeut, allt vilket har hjälpt mig att skapa ett hållbart system samt förstå kroppens behov. Enligt mig är Kettlebells ett av de effektivaste verktygen att utveckla uthållighet samt styrka i kombination. Här kan man även träna ren styrka samt explosivitet. Olympiska tyngdlyftare i Ryssland tränade med 2x32 kg i uppbyggnadsperioden och ändå öka i styrka i sina max lyft. I brottningen var detta länge ett hemligt vapen inom rysk brottning.

Jag kommer dock såklart som bas lära ut tekniker som stärker kroppen för fältet och kamp i olika situationer, allt från nödvärn etc. Det går bra att designa sin träning efter sina behov samt idrott. Jag kan även hyras in till speciella önskemål samt behov inom styrka uthållighet.

Kostnad för en dag a 6 h 550 kr, 3 h först med korta raster sen lunch ca 1 h med efterföljande 3 h. Jag har massa Kettlebells så att man kan få prova olika vikter, dubbla lyft etc. på kursen. Men man måste även ta med sig egen Kettlebell. Kursen kommer att bedrivas utomhus då vid utförande av vissa tekniker, finns det risk i början att tappa kulan.
Kurs startas vid full grupp och vid tid som passar dom flesta (oftast en helgdag).


Rådgivning samt intresse till info@adttactics.com

Mvh Robert 


 

© Copyright All in one Defensive Tactics